Energetikus - Készenléti Rendőrség

2020. 01. 24., p - 10:41

A Készenléti Rendőrség Parancsnoka

 

állást hirdet

 

a Készenléti Rendőrség

Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóság

Üzemeltetési Osztály

Ingatlan Vagyonkezelési Energetikai és

Építésberuházási Alosztály

állományába

 

Energetikus

 

munkakör betöltésére.

 

A munkakörre a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2018. évi CXV. törvény a rendvédelmi ágazatban foglalkoztatott civil állományúak tekintetében foglalkoztatásukat vállalók jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

 

Bérezés: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a fenti törvény rendelkezései, illetve a belső szabályzók az irányadók.

 

Munkakör:

A Készenléti Rendőrség (a továbbiakban: KR) üzemeltetési körébe rendelt létesítmények tekintetében éves energetikai költségek tervezése, beszámoló jelentések készítése. Energetikai számlák ellenőrzése, a tovább számlázással kapcsolatos problémák rendezése a KR Költségvetési Igazgatóság kijelölt ügyintézőivel. Közüzemi mérőkkel kapcsolatos ügyintézés illetve folyamatos kapcsolattartás a közüzemi szolgáltatókkal.

 

Az állás betöltéséhez szükséges feltételek:

 • magyar állampolgárság;
 • cselekvőképesség;
 • büntetlen előélet, melyet bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni;
 • egészségügyi alkalmasság;
 • határozott, magabiztos fellépés;
 • önálló munkavégzés;
 • jó fizikai képesség;
 • munkakörnek megfelelő szakirányú felsőfokú végzettséget igazoló bizonyítvány (főiskola, vagy egyetem);
 • szakmai jártasság.

 

Az  elbírálásánál előnyt jelent:

 

 • betölteni kívánt beosztásban szerzett szakmai tapasztalat;
 • B kategóriás gépjárművezetői engedély megléte.

 

Munkavégzés helye:

 

Készenléti Rendőrség székhelye (1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. szám)

 

 

Munkakör jellege:

 

Határozatlan idejű, teljes munkaidős rendvédelmi alkalmazotti jogviszony.

 

Munkaidőrend:

 

Vezényléses szolgálati időrendszerben hivatali munkaidőrend (hétfőtől csütörtökig 07:30 órától 16:00 óráig, pénteken 07:30 órától 13:30 óráig).

 

Az állásra a közzététel napjától lehet jelentkezni.

A munkakör az alkalmassági vizsgálatoktól függően legkorábban 2020. március 01-jei hatállyal – 4 hónap próbaidő előírásával – tölthető be. A kinevezés határozatlan időre szól.

 

Jelentkezési dokumentumok:

 

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező részletes – fizetési igényt is tartalmazó – szakmai önéletrajzát, szakmai végzettségéről szóló bizonyítványainak fénymásolatát, jelenlegi és korábbi munkahelyeit és munkaköreit, valamint személyes adatait (ADÓ illetve TAJ kártyájának másolatát) és elérhetőségeit.

 

A jelentkezés benyújtható:

 

 • személyesen (1101 Budapest, Kerepesi út 47-49., Készenléti Rendőrség Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóság Üzemeltetési Osztály IX/E/1. épület);
 • postai úton a Készenléti Rendőrség Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóság Üzemeltetési Osztály vezetőjének címezve (Készenléti Rendőrség, 1903 Budapest, Pf. 314.);
 • elektronikus úton: a kokais@kr.police.hu, és a krizsanev@kr.police.hu címre.

 

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2020. február 20.

 

A munkakörre vonatkozó bővebb felvilágosítást Kókai Sándor rendvédelmi alkalmazott a Készenléti Rendőrség Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóság Üzemeltetési Osztály osztályvezetője ad – hivatali munkaidőben – a 06/20 291-4703-as telefonszámon.

 

Az érvénytelen, feltételeknek nem megfelelő, illetve határidőn túl benyújtott jelentkezéseket a Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóság Igazgatója érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

 

Tájékoztatjuk továbbá a jelentkezőket, hogy visszajelzést csak azoknak a jelentkezőknek küldünk, akiket személyes elbeszélgetésre hívunk be.