Járőrvezető - PMRFK Monori Rendőrkapitányság

2020. 01. 27., h - 10:51

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Monori Rendőrkapitányság vezetője a Közrendvédelmi Osztály Járőr- és Őrszolgálati Alosztály állományába, állást hirdet  járőrvezetői státusz betöltésére.

 

Az állásra a 2015. évi XLII. törvény alapján azon hivatásos állományúak jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

 

Munkavégzés helye: Monori Rendőrkapitányság – 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 86.

Munkakör: járőrparancsnok

Besorolás: TH/B

Munkarend: vezényléses

Illetmény:  a vonatkozó jogszabályok szerint

Ruhanorma: rendőri egyen

Feladat: a Monori Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Járőr- és Őrszolgálati Alosztály járőrvezetői munkakörhöz tartozó szakfeladatok ellátása

 

A jelentkezésnél előnyt jelent közrendvédelmi területen szerzett tapasztalat.

 

A beosztás betöltésének feltételei:

  • középfokú iskolai (érettségi) és rendőri (rendészeti szakközépiskolai, tiszthelyettes-, vagy zászlósképző) végzettség,
  • egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság,
  • fegyelmi- és büntetőeljárás hatálya alatt nem áll

 

A munkakör betöltésével kapcsolatosan további információt Sallai Norbert r. őrnagy, a Közrendvédelmi Osztály vezetője ad, (Elérhetőség: SallaiN@pest.police.hu tel: 29/610-511 BM: 03 30 6550) vagy Kiss Zsuzsanna r. őrnagy Hivatalvezető (elérhetősége: KissZs@pest.police.hu  tel: 29/ 610-524 BM 03 30 6580).  A jelentkezők önéletrajzait a monorrk@pest.police.hu e-mail címre várjuk.

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:  

A munkakör legkorábban 2020. február 1. napjától tölthető be.