Európai támogatások

Forenzikus technikai eszközök beszerzése

A Forenzikus technikai eszközök beszerzése című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, a Belügyminisztérium által hazai társfinanszírozásból, valamint a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

EUROSUR hazai elemeinek továbbfejlesztése —Nemzeti Helyzetkép

Az „EUROSUR hazai elemeinek továbbfejlesztése —Nemzeti Helyzetkép” című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése

A Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése c. projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással részben a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, részben pedig a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Stabil hőkamera rendszer rekonstrukciója (I. ütem)

A Stabil hőkamera rendszer (SHR) rekonstrukciója című projekt keretében az I. ütem végrehajtását az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon

Az „Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon” című projekt keretében az Országos Rendőr-főkapitányság megvalósította Magyarország román határszakaszán az informatikai, útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztését a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatás terhére.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Vízum- és okmánytanácsadók kihelyezése DELO

A DELO (Document Expert Liaison Officer) című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

CBRN tudatossági képzés

A „CBRN tudatossági képzés” című projektet a Készenléti Rendőrség valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv: