Európai támogatások

Fotovoltaikus HMKE Rendszerek Kialakítása a Pest Megyei Rendőr főkapitányság épületein, a fenntarthatóság jegyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében belül 141.787.623 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el HMKE fotovoltaikus rendszerek kialkítására. A KEHOP-5.2.11-16-2017-00151 azonosítószámú „Fotovoltaikus HMKE Rendszerek Kialakítása a Pest Megyei Rendőr főkapitányság épületein, a fenntarthatóság jegyében” című projekt vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósul meg, amelyhez a forrást a Kohéziós Alap biztosítja.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

InNova projekt

Rendészeti tevékenységekhez kapcsolódó hatósági ügyek továbbfejlesztése, a hozzá kapcsolódó elektronikus feldolgozó képesség bővítésével, KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15-2016-00028

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Energetikai beruházás Baranya megyében

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 441,61 millió forint támogatási összegből korszerűsíttette a rendészeti igazgatóság, a Kertvárosi és a Gyárvárosi Rendőrőrs épületeit.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Épületenergetikai korszerűsítés Győr, Rendészeti Igazgatóság

Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósult a 9026 Győr, Szövetség út. 17. alatt lévő a Rendészeti Igazgatósághoz tartozó Műhelysor és az Őrzött szállás épületének teljes energetikai korszerűsítése.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Megújult a kisvárdai városi kapitányság

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósult meg a rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Energetikai felújítás

Három épület műszaki átadása már megtörtént.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv: