Európai támogatások

Budapesti Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése

A Budapesti Rendőr-főkapitányság projektben érintett intézményeit érintő épületenergetikai beruházások a nyílászárók korszerű szerkezetekre való cseréjét, az épületek hőszigetelését, valamint fűtéskorszerűsítését és használati meleg víz (HMV) biztosítása napenergiával fejlesztést tartalmazza a hatályos 7/2006. (IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád megyében hat rendőrkapitányságot fog össze. A Megyei rendőr-főkapitányság Salgótarján szívében, a 3100 Salgótarján, Rákóczi út 40. címen található. A nettó 6724 négyzetméter alapterületű ingatlanon 4 épület található, amely épületek (A, B, C, D épületek) esetében jelen pályázat keretében a homlokzati és a tetőszerkezet hőszigetelése, valamint a teljes körű nyílászárócsere, illetve a világítás teljes cseréje a tervezett.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft., majd jogutódja a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósult meg.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Pályázati forrásból, megújuló energiával látták el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonkezelésében lévő épületeket

Az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával hajtott végre nagyszabású projektet a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A kedvezményezett a Széchenyi 2020 program keretében, a KEHOP-5.2.11-16-2016-00039 számú pályázati program megvalósítására 230,83 millió forint Európai Uniós támogatást nyert el, melyből tizennégy, a rendőr-főkapitányság vagyonkezelésében lévő épület fotovoltaikus HMKE rendszerekkel való ellátása valósult meg.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Napelemes beruházás Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, a Széchenyi 2020 alapján kiírt, KEHOP 5.2.11-16-2016-00007 pályázattal 5 rendőrségi objektum épületére telepítettek napelemes rendszereket.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Fotovoltaikus HMKE Rendszerek Kialakítása a Pest Megyei Rendőr főkapitányság épületein, a fenntarthatóság jegyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében belül 141.787.623 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el HMKE fotovoltaikus rendszerek kialkítására. A KEHOP-5.2.11-16-2017-00151 azonosítószámú „Fotovoltaikus HMKE Rendszerek Kialakítása a Pest Megyei Rendőr főkapitányság épületein, a fenntarthatóság jegyében” című projekt vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósul meg, amelyhez a forrást a Kohéziós Alap biztosítja.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

InNova projekt

Rendészeti tevékenységekhez kapcsolódó hatósági ügyek továbbfejlesztése, a hozzá kapcsolódó elektronikus feldolgozó képesség bővítésével, KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15-2016-00028

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Épületenergetikai korszerűsítés Hajdú-Bihar megyében

A Környezet és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében elkezdődött a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai korszerűsítése.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Energetikai beruházás Baranya megyében

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 441,61 millió forint támogatási összegből korszerűsíttette a rendészeti igazgatóság, a Kertvárosi és a Gyárvárosi Rendőrőrs épületeit.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:

Épületenergetikai korszerűsítés Győr, Rendészeti Igazgatóság

Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósult a 9026 Győr, Szövetség út. 17. alatt lévő a Rendészeti Igazgatósághoz tartozó Műhelysor és az Őrzött szállás épületének teljes energetikai korszerűsítése.

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv: