Mission Possible – A lehetséges küldetés

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Pályázati projektindító munkaértekezletet tartottak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a megye városi rendőrkapitányságainak bűnmegelőzési szakemberei.

A MISSION POSSIBLE - A LEHETSÉGES KÜLDETÉS elnevezésű pályázati projektindító munkaértekezleten vettek részt Pest megye bűnmegelőzési előadói és iskolai bűnmegelőzési tanácsadói Dunabogdányban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Nemzeti Bűnmegelőzés Tanács által támogatott pályázati ifjúságvédelmi projektje a rendőrkapitányságokkal szoros együttműködésben valósul meg, ezért projektindító munkaértekezleten került sor a program bemutatására, továbbá a közös munka és az együttműködés elemeink kidolgozására.

"

A résztvevőket Horváth Lajos r. ezredes, rendőrségi főtanácsos a Pest Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte, a három modulból álló pályázati projekt egyes elemeit és a kapcsolódó feladatokat Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna  c. r. alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnmegelőzési Osztályának vezetője ismertette.

A projekt elemei között szerepel a cyberbullying jelenségét feldolgozó színházi produkció és levezető beszélgetés középiskolás diákok részére, rendőrök és pedagógusok közös élménypedagógiás tréningje, valamint rendőrök és középiskolás diákok  több fordulós vetélkedője is. 

 

<< Vissza az előző oldalra