Futással a kábítószer ellen

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Tovább folytatódott a „Magad döntesz!” kábítószer-megelőzési program Bátonyterenyén.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bátonyterenye Város Önkormányzata a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Bátonyterenyei Rendőrkapitánysággal közösen komplex kábítószermegelőzési projektet dolgozott ki, mely 2018. október 1. és 2019. december 31. között valósul meg.

A bűnmegelőzési szakemberek 2019. december 16-án újabb kábítószermegelőzési prevenciós rendezvényt tartottak a városban, ahol Csík Csaba rendőr alezredes, kapitányságvezető köszöntötte az érdeklődőket. A korhatár nélkül meghirdetett sportrendezvényen a helyi lakosság, az iskolák, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, a Bátonyterenye Városi Szociális és Gyermekjóléti Központ, valamint a helyi önkormányzat csapatai futóversennyel hívták fel a figyelmet a kábítószer elleni küzdelem jelentőségére. A szervezők gyümölccsel és meleg teával, valamint egy "Magad döntesz!" feliratú kulaccsal várták a célba érkezőket.

A sportversennyel egy időben a Bátonyterenye főterén felállított információs ponton a legális és illegális drogok veszélyeiről, valamint a szenvedélybetegségek és függőségek kialakulásáról, és megelőzési lehetőségekről is tájékozódhattak az érdeklődők.

 

<< Vissza az előző oldalra