8 bűncselekmény

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozóinak több hetes munkája 2019. március 17-én eredményre vezetett. Ezen a napon ugyanis elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a szolnoki lakost, aki az elmúlt hetekben több bűncselekményt is elkövetett Szolnokon és Szajolban. A nyomozók folyamatosan gyűjtötték és elemezték az adatokat, amelyekből megállapították, hogy a lopásokat és betöréseket ugyanazon személy követte el. Sz. Viktor 2019 januárjától több kerékpárt tulajdonított el társasházak folyosójáról, pincéjéből, továbbá feltört egy építési telken lévő konténert, melyből aggregátort és talicskát vitt el, egy másik ingatlanról különböző szerszámokat, illetve egy garázsból robogót lopott.   

A rendőrök a kutatások során több eltulajdonított tárgyat megtaláltak és lefoglaltak. A Szolnoki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves fegyverneki lakost, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

b

 

k

 

<< Vissza az előző oldalra