Betörések gyanúsítottjai őrizetben

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Négy férfit fogtak el a Békés megyei rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében, akik a gyanú szerint családi házakból loptak Köröstarcsán és Martfűn. A nyomozók vizsgálják, hogy a társaság tagjai gyanúsíthatóak-e további bűncselekmények elkövetésével.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és felderítői a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel 2016. január 22-én Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kengyel község külterületén elfogtak négy férfit. A társaság tagjai megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2015. december 9-én 7 óra és 9 óra 30 perc közötti időben betörtek egy családi házba Köröstarcsán. Az épület ajtaját kifeszítették, a ház helyiségeit átkutatták és készpénzt, valamint ékszereket tulajdonítottak el. A hajdúszováti és nyíregyházi férfiak a nyomozás eddigi adatai alapján nem csak Békés megyében követtek el vagyon elleni bűncselekményt. A gyanú szerint közvetlenül elfogásukat megelőzően, 2016. január 22-én 7 óra 20 perc és 9 óra 30 perc között egy martfűi családi házba törtek be, ahonnan készpénzt, ékszereket és egy karórát loptak el.

 

A 38 éves hajdúszováti O. V-t, valamint a 40 éves L. Cs-t és a 27 éves K. A-t, akik szintén hajdúszovátiak, illetve a 44 éves nyíregyházi K. I-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A nyomozók vizsgálják, hogy a társaság tagjai a Köröstarcsán és Martfűn történt lakásbetörésen kívül gyanúsíthatóak-e további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével.

<< Vissza az előző oldalra