Elfogtak egy terézvárosi drogdílert és a vásárlóit

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Miközben a budapesti nyomozók többféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le a dílertől, megérkezett egy újabb vásárló.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. április 9-én délután egy Hunyadi téri lakásban elfogták a 49 éves budapesti R. Attilát és a 28 éves szintén budapesti K. Gergelyt. Időközben a helyszínen megjelent a 26 éves üllői Sz. Gergő, aki a rendőröket meglátva elszaladt, de a nyomozók a helyszín közelében elfogták. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a két férfi azért ment a lakáshoz, hogy R. Attilától kábítószert vegyen.

A rendőrök kutatást tartottak a terézvárosi lakásban, ahol többféle kábítószergyanús anyagot – közel 376 gramm növényi törmeléket, 48 gramm fehér masszát, 107 gramm fehér port, valamint tablettákat – találtak. Továbbá lefoglalták a kábítószer tárolásához és adagolásához használat eszközöket is.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói R. Attilát – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. K. Gergelyt és Sz. Gergőt pedig kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

<< Vissza az előző oldalra