Elvitte, majd összetörte

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 31 éves férfi egy ismerőse autóját tulajdonította el, majd balesetet okozott vele. A hajdúnánási nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendőrségre 2018. október 21-én 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Polgáron egy beton-vízelvezetőnek ütközött egy személyautó, azonban a sofőr, valamint utasai hátrahagyták a gépkocsit és elmentek a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították az autó sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A 31 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy soha nem rendelkezett jogosítvánnyal és az autót is úgy hozta el, hogy nem szólt a jármű tulajdonosának. A gyanúsított egy születésnapi bulin kihasználta, hogy ismerőse elaludt és kivette a zsebéből az autókulcsot. A tiszalöki férfi csak kocsikázni akart, azonban hamar véget ért az utazás, mivel nekihajtott a vízelvezetőnek. A balesetben senki nem sérült meg.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

<< Vissza az előző oldalra