Hátba szúrta volt feleségének új párját

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök befejezték az ügyet és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték tovább az illetékes ügyészségnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az 53 éves karcagi F. Tibor ellen, aki a gyanú szerint 2016. augusztus 28-án hajnal 3 órakor hátba szúrt egy 39 éves budapesti férfit.

A nyomozás adatai szerint a F. Tibor a VII. kerületi Rákóczi úton várta meg volt feleségét, és annak új élettársát. A két férfi összeszólalkozott, előbb dulakodni, majd verekedni kezdtek, amikor a volt férj egy késsel hátba szúrta riválisát. A 39 éves budapesti férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők. 

F. Tibor elmenekült a helyszínről, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Az 53 éves férfi végül önként jelentkezett a Karcagi Rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

<< Vissza az előző oldalra