Körözött gépkocsiról szerelte le a hatósági jelzéseket

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy 30 éves bakonyszombathelyi férfi ellen folytattak.

2018. október 12-én délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Bakonyszombathelyen, a Dózsa György úton áll egy hatósági jelzések nélküli BMV típusú személygépkocsi. A rendőrök megállapították, hogy a jármű körözését Franciaországban elrendelték. A rendőri intézkedés közben megjelent a jármű 30 éves használója, akit a Monori Rendőrkapitányság körözött más bűncselekmény elkövetése miatt. A kisbéri rendőrök a gépkocsit és a hatósági jelzéseket is lefoglalták és a 30 éves bakonyszombathelyi férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a keresett személyt a Monori Rendőrkapitányság körözése alapján, valamint a BMV személygépkocsi hatósági jelzéseinek eltávolítása miatt is gyanúsítottként kihallgatták. A Kisbéri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást a férfi ellen, akivel szemben a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban, vádemelési javaslattal megküldték az ügy iratait az ügyészségnek.

1

2

<< Vissza az előző oldalra