Táblát dobált

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei rendőrök kamerafelvétel alapján azonosították be egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, ügyében néhány nap alatt befejezték a vizsgálatot. A férfi közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetéséért felelhet.

 

A Tiszakécskei Vagyonvédelmi és Bűnmegelőzési Alapítvány diszpécsere 2018. október 13-án éjjel bejelentést tett a helyi rendőrségen, mert az egyik térfigyelő kamerán észrevette, hogy a Kossuth Lajos utca és a dr. Hanusz Béla utca kereszteződésében egy férfi egy közlekedési táblát tép ki a helyéről. A szolgálatban lévő járőrök a bejelentést ellenőrizték, amely valósnak bizonyult: egy „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát találtak az út szélén eldobva. Az egyenruhások megnézték a kamerafelvételeket, majd ez alapján a környéket végig járták. Az egyik közeli utcában ruházata alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki kihallgatása során elmondta, hogy a táblát mérgében rángatta ki a helyéről.

 

A szabadlábon védekező, közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfi ügyében a rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

1

<< Vissza az előző oldalra