Kifosztás miatt keressük ezt a férfit!

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Budapesten a XIII., Vágány utcai villamosmegállóban fosztotta ki a sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/5447/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen kifosztás bűntett gyanúja miatt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága feljelentés alapján rendelt el nyomozást, mert ismeretlen elkövető 2016. december 31-én 2 óra és 2 óra 20 perc között Budapesten a XIII., Vágány utcai villamosmegállóban a sértettet bántalmazta és annak védekezésre képtelen állapotát kihasználva tőle táskáját elvette. Az elkövető ezt követően ismeretlen helyre távozott.

 

Az ismeretlen elkövetőről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy az elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

​ 

 

<< Vissza az előző oldalra