Térítésmentes egészségügyi szűrőprogram, 20.000 forintért

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya, 16000/376/2019. bűnügyi számon eljárást folytat csalás bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen elkövető(k) 2019 őszén, Jász-Nagykun- Szolnok megyei sértetteket hívtak fel telefonon azzal, hogy 20.000 forint ellenében, különböző egészségügyi szűrővizsgálatok elvégzésére van lehetőség. A programot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet mb. főigazgatója, dr. Bene Ildikó nevéhez kötötték.  

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, illetve a fentiek szerint telefonon felhívták, jelentkezzen személyesen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szolnok, Baross G. út 39. szám) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

<< Vissza az előző oldalra