Veszélyeztette a közlekedés biztonságát

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/1711/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. szeptember 16-án 12 óra 40 perc körül egy ismeretlen személy közlekedett ezüstszínű, Mercedes típusú gépkocsijával Eger belvárosában, majd a Széchenyi István úton a rendőrök ellenőrizni akarták, de a jelzés ellenére nem állt meg. A járőrök követték és folyamatosan jeleztek neki, de az elkövető több közlekedési szabályt megszegve tovább közlekedett a Vörösmarty Mihály úton. Végül a Petőfi Sándor utcában leparkolta az autóját és gyalogosan távozott, azonban a rendőrök néhány utcával távolabb intézkedés alá vonták a férfit. A járművet vezető személy cselekményével jelentősen veszélyeztette a közlekedésben résztvevők biztonságát.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, illetve azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

<< Vissza az előző oldalra