Hírek Vas megyéből

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hat, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Kérjük, hogy válasszák meg helyesen autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben!

... hogy mindenki hazaérjen!

A rendőrök 2019. január 24-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Vasszécseny belterületén. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A járőrök 2019. január 24-én egy helyi lakost igazoltattak Szombathelyen. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi autójára egy másik gépjárműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel. A 45 éves férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Munkatársaink egy helyi lakost igazoltattak 2019. január 24-én, Gérce belterületén. Az intézkedés során megállapították, hogy az Ajkai Rendőrkapitányság a férfi körözését már korábban elrendelte, ezért elfogták és őrizetbe vették.

<< Vissza az előző oldalra