Hírek Zala megyéből

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi közlekedett 2018. szeptember 13-án 7 óra 25 perckor Zalaegerszegen, az Ola utcában a Rákóczi utca felé Volkswagen típusú személyautóval, amikor kanyarodása során eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy segédmotoros kerékpárossal. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Bagolai soron közlekedett egy nő kerékpárral a Thúry utca irányából a Mária utca felé 12 óra 45 perkor, amikor egy parkoló gépjármű éppen nyíló ajtajának ütközött. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Zalaújlakon, egy mezőgazdasági területen közlekedett egy férfi és utasai Toyota típusú tehergépjárművel 16 óra 30 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és felborult.  A balesetben három személy könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök 14 főt állítottak elő, kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

<< Vissza az előző oldalra