Ivott, volán mögé ült, majd tujának ütközött

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Ittas járművezetés miatt öt sofőrrel szemben intézkedtek.

Tíz embert állítottak elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Pápán közlekedett személygépkocsival egy 52 éves adászteveli férfi 2019. augusztus 17-én. Haladása során a sofőr járművel letért az úttestről, áttért a szemközti sávba, ahol az út melletti tujáknak ütközve állt meg.

Az intézkedés során a férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök az adászteveli lakost előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult.

Fenti eseten túl két büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök ittas járművezetés miatt, továbbá két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

<< Vissza az előző oldalra