Zala megyei összesítő

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagykanizsán, a Hevesi utcában – a Rózsa utca irányából a Munkás utca felé – közlekedett egy férfi Suzuki típusú személyautóval 2019. június 23-án 9 óra 14 perckor, amikor későn észlelte a zebrán áthaladó gyalogost és elütötte. A balesetben a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

A 76-os főúton Nagykapornak irányából Kisbucsa felé közlekedett egy nő 12 óra 20 perc körül Seat típusú személyautóval, amikor egy vízátfolyáson megcsúszott, majd a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Tornyiszentmiklóson, a Petőfi utcán kerékpározott egy gyerek a járdán 16 óra 30 perc körül, amikor kihajtott egy arra közlekedő Renault típusú tehergépkocsi elé. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.

<< Vissza az előző oldalra