Zala megyei összesítő

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 7538-as számú úton közlekedett egy kónyi férfi 2019. augusztus 17-én 7 óra 20 perckor Dobri irányából Csörnyeföld felé Volkswagen típusú személyautóval, amikor előzés közben összeütközött a vele azonos irányba haladó, majd balra kanyarodó Fiat típusú gépkocsival. Az ütközés után a Volkswagen lesodródott az útról, és egy fának ütközött. A baleset során a Fiat vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint - könnyű sérüléseket szenvedett.

Gyalogosan közlekedett egy felgyői férfi 10 óra 40 perckor Zalakaroson, a Termál út nyugati oldalán lévő kerékpárúton a Bodahegyi út irányába. Az Európa park és Termál út kereszteződésénél a kerékpárútról az úttestre lépett, amikor az arra közlekedő Chevrolet személyautó elütötte. A baleset során a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint - könnyű sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három személyt állítottak elő, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

<< Vissza az előző oldalra