Előállították a fiatalokat

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győrben és Mosonmagyaróváron négy férfit állítottak elő, mert kábítószergyanús anyagot találtak náluk.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2014. október 24-én 23 órakor közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit, melyben három fiatal férfi tartózkodott. Igazoltatáskor a járművet vezető D. Attilával és utasaival szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért az egyenruhások a gépkocsit átvizsgálták és a kesztyűtartóban 2 csomag kábítószergyanús növényi származékot találtak. A 29 éves gépkocsivezető a helyszínen elismerte, hogy a csomagok kábítószert tartalmaznak és az ő tulajdonát képezik.

A járművezetőt 20 éves és 17 éves társával együtt a rendőrök mintavétel céljából a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

 

Nem egészen egy nappal később 2014. október 25-én 14 óra 25 perckor a Győri Rendőrkapitányság beosztottjai állítottak meg egy személygépkocsit Győr külterületén. Az egyenruhások a járművet vezető Sz. Ádám enesei lakost igazoltatták, majd ruházatát és gépkocsiját is átvizsgálták. A 23 éves fiatalember járművéből és ruházatából kábítószergyanús növényi anyag és fehér por került elő. A fiatal férfi a rendőröknek elismerte, hogy a csomagokban kábítószer van, melyet saját használatra tart magánál.

A rendőrök a férfit kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

<< Vissza az előző oldalra