Frissen végzett rendőröket avattak

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
ORFK Kommunikációs Szolgálat

186 rendőr fejezte be tanulmányait ebben a tanévben Adyligeten.

A 2017. június 16-án 14 órakor Adyligeten megtartott kibocsátó ünnepség elöljárója Pinczésné Kiss Klára rendőr ezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgató helyettese volt.

 

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az iskola két legkiválóbb tanulmányi eredményt elért tanulóját, Darabos Alexandra és Páldi Máté Gábor próbaidős rendőr őrmestereket elismerésben részesítette.  

 

A 2015/2017-es évfolyam végzősei, szám szerint 186-an, a sikeres vizsgákat követően ünnepélyes keretek között erősítették meg esküjüket. A tanulmányaikat befejező hallgatók rövidesen első szolgálati helyükön a Bács-Kiskun, Komárom-Esztergom, Somogy, Baranya, Pest, Fejér, Győr, Heves, Jász-Nagykun, Nógrád és a Szabolcs-Szatmár-Bereg  Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kezdik meg a munkát. Néhányan közülük a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, illetve a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon állnak szolgálatba.

 

A pályájukat most  kezdő fiataloknak sok sikert, kitartást és helytállást kívánunk a rendőri szerveknél folytatandó szakmai munkájukhoz és kívánjuk, hogy büszkék legyenek választott hivatásukra!

<< Vissza az előző oldalra