Halálos baleset történt Nagyhalászban

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a helyszínelést.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 15-én 6 óra 50 perc körül Nagyhalász, Mágasor tanyánál. A rendelkezésre álló adatok szerint egy járműoszlopot előző motorkerékpáros, aki nem húzódott időben vissza a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba, összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a motorkerékpárt vezető 39 éves nyíregyházi férfi a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utazók közül ketten megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezte, amit 2019. október 15-én 10 óra 50 perckor befejeztek, a korlátozást feloldották.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy a közúti közlekedésben az egyik legveszélyesebb manőver az előzés! Ennek megfelelően kizárólag fokozott körültekintést követően lehet biztonságosan végrehajtani!

Meg kell győződni arról, hogy az út és az adott útszakasz alkalmas-e a végrehajtásához. A manőverhez szükséges távolságnak beláthatónak kell lenni, és az útszélességnek is elegendőnek az oldaltávolság tartásához. Szükséges, hogy biztosított legyen, hogy az előzés befejezése után -a többi közlekedő zavarása nélkül- vissza tudjon térni a gépjármű a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba.

Folyamatos haladás a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávban tilos és fokozottan balesetveszélyes!   

…hogy mindenki hazaérjen!

<< Vissza az előző oldalra