Forgalomkorlátozások sportrendezvény miatt

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2019. szeptember 28-án megrendezésre kerülő MOL Fehérvár FC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzés miatt Székesfehérváron forgalomirend-változásokra kell számítani.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében 2019. szeptember 28-án 17 óra 30 perctől az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

A járműforgalom elől lezárásra kerül a Szárcsa utca a Széchenyi út és a Sárkeresztúri út közé eső szakaszon. A lezárt útszakaszra kizárólag a sportmérkőzésre érkező vendégszurkolók, valamint az ott lakók hajthatnak be a Sárkeresztúri út felől, ahol egy ideiglenesen kiépített körforgalom segíti majd a közlekedés folyamatosságát.  

A Homoksor a Hosszúsétatér felől a Vásártéri útig egyirányúvá válik.

A Csíkvári út a Hosszúsétatér felől a Sóstói Stadionig lezárásra kerül, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak, továbbá a technikai személyzet hajthat be.

A Csíkvári út a Csőszház utcától a dr. Serényi Antal utcáig teljes szélességében le lesz zárva.

A dr. Serényi Antal utca egész hosszán teljes útlezárás lesz érvényben.

A Temető utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területen mind a jármű, mind pedig a gyalogosforgalom elől el lesz zárva.

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága és a balesetek megelőzése érdekében. A parkolóhelyek korlátozott számára figyelemmel javasoljuk, hogy az érkező szurkolók a Sóstói Stadion tágabb környezetében állítsák le gépkocsijaikat. 

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek! 

<< Vissza az előző oldalra