Ismét forgalomkorlátozás lesz a Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódnak a karbantartási és felújítási munkák Horvátországban, ezért az M7-es autópályán közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk 2020. február 14-én.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2020. február 14-én 12 óra 30 perctől 15 óra 30 percig az M7 Letenye Autópálya Határátkelőhelyen ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az útvonal horvát oldalán folyó karbantartási és felújítási munkák miatt. A forgalmirend-változás érinti a Horvátország irányába közlekedő, valamint a Magyarország területére belépő járműforgalmat is, amelynek során az autópálya teljes forgalma átterelésre kerül a Letenye Közúti Határátkelő irányába. A forgalomkorlátozás ideje alatt a Horvátország irányába közlekedőknek az M7-es autópályán lévő változtatható jelzésképű táblák, valamint az ideiglenesen kihelyezett közúti jelzőtáblák utasításai szerint kell az autópályáról letérniük a Letenye Közúti Határátkelő irányába az M70-es autóút és a 7-es főút felé.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

<< Vissza az előző oldalra