Hírek Fejér megyéből

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Fiatalok fosztogatták az üzleteket.

Dunaújváros hipermarketjébe hívtak a biztonsági őrök rendőri segítséget 2013. november 29-én. Az intézkedő járőrök a helyszínen megállapították, hogy egy helyi fiatal férfi kísérelt meg óvszert lopni az üzletből, mikor az őrök tetten érték.  A férfit a kapitányságra előállították az egyenruhások, majd szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Szintén ebben az áruházban kellett néhány órával később intézkedni az egyenruhásoknak egy 19 és 16 éves lánnyal szemben. Az előszállási és sárbogárdi lány egy elektromos borotvát próbált kivinni az üzletből úgy, hogy nem fizette ki. A rendőrök mindkettőt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellenük. Meghallgatásukat követően a 19 évest szabadon bocsátották, a 16 éves lányt pedig, akit eltűnés miatt köröztek, visszaszállították a gyermekotthonba.    

 

Sárbogárdon a Salamon utcai élelmiszerüzletben intézkedtek a helyi rendőrök két bolti tolvajjal szemben 2013. november 29-én reggel. A 17 és 15 éves ercsi lakos illatszereket kísérelt meg az üzletből eltulajdonítani, mikor az alkalmazott tetten érte őket. A két lányt a rendőrök előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vették őket.

 

<< Vissza az előző oldalra