Felszámolták

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői nyomozók egy 59 éves férfit isaszegi otthonában fogták el, aki a gyanú szerint családi házának pincéjében kábítószert termesztett.

Információ futott be a helyi rendőrökhöz 2021. júliusában, hogy egy férfi isaszegi otthonában kábítószert termeszt és azzal kereskedik. A zsaruk hónapig gyűjtötték az adatokat, majd azonosították a célszemélyt. Kutatási határozattal a kezükben 2022. január 11-én délután ejtették meg a rajtaütést, az 59 éves Cs. Istvánt otthonában elfogták. 

A ház pincéjében közel félmillió forintot, kábítószer gyanús növényi származékokat, valamint mobiltelefont találtak és foglaltak le. A kirendelt igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye alapján a legfoglalt egyedekben kábítószernek minősülő anyag mutatható ki.

A talált növényeket Cs. István minden bizonnyal nem saját fogyasztásra szánta, piacra kerülését megakadályozták a nyomozók. Az isaszegi férfi kapcsolatrendszerének feltérképezését a rendőrök a büntetőeljárásban tovább vizsgálják.

Az őrizetbe vett 59 éves férfi ellen -jelenleg- kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

<< Vissza az előző oldalra