Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 26-án elfogtak egy 25 éves gyulaházi lakost. A férfi ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves bökönyi lakost 2022. június 26-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.   

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 47 éves nyíregyházi lakost 2022. június 26-án. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai egy anyagi káros balesetet követően intézkedés alá vonták egy tunyogmatolcsi lakost 2022. június 26-án. A rendőrök a 24 éves járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult.

<< Vissza az előző oldalra