Nyílt nap a Rendőrképző Akadémián

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium rendészeti ágazatának tanulói az adyligeti rendőrségi pályaorientációs napon vettek részt.

A rendezvényt 2022. február 17-én tartották meg a rendőrség Nagykovácsiban levő objektumában.

Az esemény megnyitásaként a diákok egy kutyás bemutatót tekinthettek meg. A látogatókat ezen kívül szakmai tájékoztatóval, bemutatókkal és interaktív vetélkedővel is várták. A megmérettetés résztvevői élő bűnügyi helyszínen, fegyverbemutatón, erőnléti fizikai felmérőn, közrendvédelmi és közlekedési ismeretek feladat megoldása során próbálhatták ki magukat.

kép

A jelenlévők kötetlen beszélgetések keretében kérdéseket tehettek fel a közbiztonsági rendőrjárőr szakmai képzésen oktató és toborzásban résztvevő munkatársaknak. Megismerkedtek a detektív tükör működésével, részt vehettek házkutatáson, és elvégezhették a járőrök felszerelésének szabályszerű összeállítását is.

kép

A nyílt nap programjában tevékenyen közreműködtek a 2021 áprilisában és szeptemberében 10 hónap képzési idejű közbiztonsági rendőrjárőr szakmai képzés résztvevői, a Készenléti Rendőrség és a Rendőrség Oktatási és Kiképző Központ munkatársai.

 

<< Vissza az előző oldalra