Őrzők napja Szentendrén

Létrehozás dátuma:
Feltöltő szerv:
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A programon több száz gyermek vett részt.

Szentendre Város Önkormányzata 2022. szeptember 22-én a már hagyományos Európai Autómentes Nap programsorozathoz csatlakozva, városi rendezvényt szervezett a Duna Korzón, melyhez idén is csatlakoztak a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai, Szentendre város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, az Országos Mentőszolgálat, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat és a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia Központi Kiképző Bázisának munkatársai.

A rendezvényt katonazenekar nyitotta meg, majd a megjelent résztvevőket Pilis Dániel, Szentendre Város alpolgármestere köszöntette.

Az Altiszti akadémia katonái akadálypályával, katonai járművekkel, a kapitányság munkatársai kerékpáros ügyességi pályával, ujjlenyomatvétellel, bűnmegelőzési tanácsadással, KRESZ tesztlappal és színezővel készültek a kicsiknek és kicsit nagyobbaknak is. A látogatók közül, többen ismerkedtek a rendőrmotorral és a tűzoltóautóval is. A programot színesítették a szentendrei praxisközösségi védőnők, akik újjáélesztési bemutatót tartottak.

 

<< Vissza az előző oldalra